5 TIPS VOOR GOED FIETSEN

Als fietser kun je voor een aantal problemen komen te staan. Maar de Fietsfreak is er om dit voor je op te lossen.

1. Fiets gestolen. Daar sta je dan, je fiets is weg. Hoe kun je dit oplossen of voorkomen. Een goed slot is van groot belang. Een fiets die stevig op slot is wordt niet meegenomen. Krijgen ze dit toch voor elkaar om te stelen, dan is het handig als je fiets verzekerd is. Wij kunnen je een goed fietsslot leveren en/of een fietsverzekering.

2. Geen licht. Het kan zijn dat je verlichting niet optimaal functioneert. Al een tijdje of opeens. In no-time ben je verzekerd van goede verlichting. Wij kunnen dit vakkundig voor je regelen.

3. Fiets kapot. Je bent lekker aan het fietsen en opeens loopt je ketting eraf of doordat je te hard de stoep op gaat heb je een slinger in je wiel. Eén belletje en we herstellen snel je fiets.

4. Lekke band. Een lekke band is zo gebeurd. Je rijdt over iets scherps en je band is plat of loopt langzaam leeg. We kunnen dit probleem zo verhelpen en desnoods zetten wij voor je een nieuwe binnen- en/of buitenband erop.

5. Gevoel hebben dat je fiets stuk kan gaan. Regelmatig je fiets laten onderhouden verlengt de levensduur van je fiets. We kunnen dit voor je oppakken. Je kunt zelfs een abonnement afsluiten waardoor je het gevoel hebt dat je zorgeloos kunt fietsen.