Bedrijfsfiets
Bedrijven, instellingen en gemeenten maken vaak gebruik van dienstfietsen om zich snel en duurzaam in de stad te kunnen verplaatsen en cliënten te bezoeken. Een duurzaam servicecontract voor onderhoud en reparatie van de dienstfiets om de gebruiksduur te verlengen en het gemak en fietsplezier van je medewerkers te vergroten is daarbij onmisbaar. Informeer gerust naar onze op maat gemaakte zakelijke abonnementen.

Personeel mobiel houden
Veel medewerkers komen op de fiets naar het werk of combineren de fiets en openbaar vervoer. Of misschien maak je wel gebruik van een leasefiets? Als werkgever wil je het gebruik van de fiets stimuleren, omdat het goed is voor het milieu en de gezondheid van de medewerkers. Daarbij is hun veiligheid wel een vereiste. Zo kunnen bedrijven en instellingen hun duurzaamheidsidealen behalen. Een abonnement op de fietsreparatie- en onderhoudsservice van de Fietsfreak is dan ook een goede aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden. De zakelijke abonnementen van de Fietsfreak bieden uitkomst. De servicebeurten kunnen gewoon onder werktijd uitgevoerd worden.

Zorginstellingen
Cliënten en bewoners van zorginstellingen hebben vaak te maken met een verminderde mobiliteit. Gelukkig zijn de afgelopen jaren allerlei technische hulpmiddelen ontwikkeld die de gebruiker een grotere vrijheid en zelfstandigheid geven. Maar rollators, rolstoelfietsen en overige aangepaste fietsen of hulpmiddelen hebben hun jaarlijkse onderhoudsbeurt of reparatie nodig. Juist deze middelen zijn onmisbaar en van essentieel belang. Bovendien is een bezoek aan de reparateur met een defecte rollator of fiets nauwelijks mogelijk. De mobiele werkplaatsen van de Fietsfreak is speciaal ingericht om aangepaste vervoersmiddelen te repareren. Ook een serviceabonnement is aan te raden, omdat periodiek onderhoud veel ellende kan voorkomen.

Scholen

– Voorlichting
Scholieren komen doorgaans op de fiets naar school. Hun fiets heeft het zwaar te verduren in weer en wind en met een lading boeken achterop of in het fietskrat. Tegelijk willen we dat ze veilig de weg op gaan met goedwerkende remmen en verlichting. De Fietsfreak verzorgt voorlichtingsbijeenkomsten op scholen, waarin een ervaren fietsreparateur uitleg geeft over het belang van een veilige fiets. De leerlingen leren in onze workshop hoe ze zelf hun fietsen kunnen onderhouden en de gebruiksduur kunnen verlengen.

– Reparatie
Een eenvoudige reparatie kan een handige leerling vaak zelf wel uitvoeren in de schuur. Maar als de fiets onderweg of in de stalling op school stuk gaat, is dat vette pech. En een band plakken is toch echt niet stoer met al je vrienden om je heen. De Fietsfreak is in dat geval snel ter plaatse om de leerling te helpen met een onderdeel of gereedschap. Zo is er nooit een excuus om te laat te komen of huiswerk niet af te hebben!

Interesse? Mail ons!

1 + 0 = ?

© Copyright - De Fietsfreak |