Na een paar snelle ritjes of een lange fietstocht merk je dat de trappers niet meer zo soepel draaien en de versnellingen tikken. Reparaties verzorgt de Fietsfreak direct op locatie. Ook fietsonderhoud is essentieel voor een verlengde levensduur van het materiaal. Met het gemak van de mobiele werkplaats van de Fietsfreak kan een servicebeurt thuis plaatsvinden en ben je zo weer mobiel.

Onderhoud is voor elk mechanisch apparaat van belang. Of het nu om een gewone fiets of aangepaste en elektrische fiets gaat, een rollator of driewieler. De Fietsfreak adviseert om jaarlijks een onderhoudsbeurt van je fiets in te plannen om de gebruiksduur te verlengen. De mobiele fietsenmakers van de Fietsfreak voeren de servicebeurt bij u thuis uit. Zo fietst je weer snel en gemakkelijk op weg en verklein je de kans op ongelukken of pech.

De Fietsfreak reparateurs zijn allen gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met onderhoud en reparatie. Naast reguliere onderhoudsopdrachten werkt de Fietsfreak ook met abonnementen. De Fietsfreak biedt abonnementen aan voor het noodzakelijke onderhoud aan je fiets. Voor elk type fiets kunnen of hebben wij een pakket samengesteld met een voordelig aanbod van onderhoud en reparatie.

Informeer wat de mogelijkheden zijn om je fietscomfort te verhogen en fietslevensduur te verlengen. Vul het formulier in.

Mail ons

1 + 3 = ?

© Copyright - De Fietsfreak |