De Freak Chris van Buuringen

Christiaan

Eigenaar van de Fietsfreak

De initiatiefnemer achter de Fietsfreak is Christiaan van Buuringen. Met zijn jarenlange ervaring in de technische wereld van rijwielen biedt hij de klant een vakkundige reparatie van de (elektrische) fiets, rollator of ander voertuig zonder motorische aandrijving. Zijn zorgzaam streven om de sociale sector te ondersteunen met kennis en ervaring heeft de Fietsfreak afgelopen jaren snel doen uitgroeien tot marktleider in het segment. Het team van de Fietsfreak zorgt nu voor de mobiliteit van een groot aantal sociale instellingen in de Randstad en breidt deze verantwoordelijkheid nog steeds uit. Natuurlijk kun je de Fietsfreak ook verwachten voor reparaties van fietsen bij scholen, onderweg of gewoon bij je thuis. Ons motto is dan ook universeel en altijd geldend: Jouw mobiliteit. Onze passie en zorg.

Missie

De Fietsfreak is ervan overtuigd dat iedereen vakkundige en snelle hulp moet krijgen bij defecten en onderhoud van het non-motorische voertuig waarvan hij afhankelijk is. Juist kwetsbare cliënten van (zorg)instellingen hebben belang bij een zorgvuldige reparatie en aangenaam contact. Maar ook wanneer je met pech aan de fiets onderweg strandt, is in deze haastige tijd efficiënte hulp noodzakelijk. De Fietsfreak biedt deze zorgvuldige, vakkundige hulp snel en direct tegen een passend tarief. De klant vervolgt zijn weg tevreden als de fietsenmaker van de Fietsfreak is geweest.

Visie

De Fietsfreak is jouw directe hulplijn bij pech met elk rijwiel voertuig dat je kunt bedenken. Van fiets tot rolstoelen en van rollators tot winkelwagens. De Fietsfreak is meer dan reparateur of onderhoudsservice. Wij zijn jouw partner in comfort en mobiliteit. De klant maakt eenvoudig contact en wordt snel en vakkundig weer op weg geholpen door de ervaren fietsenmakers van de Fietsfreak. Als specialist in reparatie en onderhoud van rijwielen van cliënten van sociale (zorg)instellingen zijn wij altijd op de hoogte van innovaties en de nieuwste hulpmiddelen. Zo zijn wij uitgegroeid tot marktleider in reparatie- en onderhoudsservice van rijwielen in de sociale sector binnen de Randstad.